Kako rezervirati

1. Odaberite način pretraživanja, unesite svoje zahtjeve i kliknite opciju Pretraži. Kod odabrane smještajne jedinice klikni rezerviraj. Da bi mogli izvršiti rezervaciju putem web stranica, potrebno je unijeti osobne podatke.

2. Nakon što Vas e-mailom obavijestimo da je smještajna jedinica slobodna u traženom periodu te vam pošaljemo konačan obračun, da bi potvrdili rezervaciju dužni ste u roku od 48 sati izvršiti uplatu akontacije u visini od 30% cjelokupnog iznosa rezervacije kod privatnog smještaja, a kod hotela i vila 50%.

Agencija TRASA TRAVEL u tih 48 sati povlači smještajnu jedinicu u traženom periodu sa tržišta te na taj način osigurava pravo prvootkupa osobi koja je izvršila rezervaciju. Da bi ubrzali proces rezervacije, molimo kopiju uplate poslati na e-mail: info@trasa-travel.com ili na fax: +385 51 704 633 . Nakon primitka potvrde o uplati, primit ćete Potvrdu rezervacije s naznakom uplaćenog iznosa.

3. Preostali iznos od 70 % kod privatnog smještaja morate uplatiti kod iznajmljivača po dolasku prije početka odmora, a kod hotela i vila preostali iznos od 50% morate uplatiti najmanje 45 dana prije dolaska. Tek nakon uplate čitavog iznosa, primit ćete Voucher sa točnim podacima o smještajnoj jedinici.