Slika

O nama

TRASA – TRAVEL DMC (ID: HR-AB-51-040196811) rezultat je prilagodbe zahtjevnom turističkom tržištu. Želimo ponuditi visokokvalitetnu i kompletnu uslugu kako bi našim klijentima osigurali ugodan boravak i bogat doživljaj koji premašuje njihova očekivanja. Hrvatska je jedna od najljepših zemalja na Sredozemlju, a uz svoju bogatu tradiciju, kulturnu baštinu i gastronomiju, poželjna je velikom broju turista. Opatija kao vodeća turistička destinacija u Hrvatskoj samo uz visoku kvalitetu usluge osigurat će svoju konkurentnost.

Na Vaše i naše zadovoljstvo osnovana je TRASA-TRAVEL DMC u samom srcu Opatije, na glavnoj promenadi, koja je uz svoju bogatu turističku ponudu bogatija za još jednu 'Trasa' priču. Smještena tik uz znameniti hotel Kvarner, koji je simbol početka hotelijerstva na Jadranu, TRASA-TRAVEL prva je destinacijska menadžment kompanija na ovim prostorima.
Trasa d.o.o. djeluje već duže vrijeme kao agencija za nekretnine, a kako je naglasak našeg poslovanja na udobnosti i sigurnosti svakog klijenta, TRASA-TRAVEL logičan je nastavak vrlo profesionalne i nadasve uspješne suradnje na internacionalnoj razini.

Naš tim sastavljen je od mladih, visokokvalificiranih i motiviranih stručnjaka koji će svojim znanjem, kreativnim idejama i individualnim pristupom biti u mogućnosti udovoljiti svakom vašem zahtjevu.

 

Usluge: (grupne i individualne)

1) rezervacija smještaja
2) MICE – Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions
3) Organizacija prijevoza i kružnih putovanja(jahte, cruiseri, drveni jedrenjaci)
4) Sportski i avanturistički sadržaji (biciklističke rute, moto-cros, karting, jedrenje, surfanje, rafting, jahanje, ronjenje, paintball)
5) Izletnički programi……
6) Gastronomija (vinske ceste, top restorani, seoski turizam)
7) Team building programi
8) Posebne usluge (VIP tretmani, čuvanje djece, tematska događanja, shoping)
9) Savjeti i asistencije potencijalnim investitorima

Rent a car

Budget Rent a car
Saznaj više


Jahte Charter

Luksuzne jahte
Saznaj više


Krstarenja

Krstarenja Costa
Saznaj više


Izleti

Saznaj više
© 2017 Trasa Travel | Timalweb CMS - powered by Izrada web stranica - Timal     Valid XHTML 1.0 Transitional    Valid CSS!     Vidi web nagrade